Tips til at overleve en lang uge


Har vi ikke alle sammen haft en enormt lang uge foran os? med en masse ting der skal ordnes og gøres? Her er der et par tips til, hvordan man undgår at stresse mere end højst nødvendigt. Jeg forsøger ihvertfald selv at praksistere disse. 

1.    Forbered dig på ugen om søndagen, hvis du studere er det en god dag til at få overblik over hvor mange skemalagte timer du har og hvor meget du skal læse.

2.    Hvis du har mange skemalagte timer, og har lange dage på skolen eller jobbet, kan det være en god ide at få lavet madpakker på forhånd og gøre det lidt lækrere. Jeg plejer som regel at snitte noget salat, skærer gulerødder, peberfrugter og agurker ud i bøtter. Og hvis det ikke går til madpakkerne, kan man hurtig bakse en salat sammen in no time når man kommer hjem.

3.    Forbered dine outfits til ugen. Jeg plejer faktisk bare at ligge tøj frem om aften, hvis jeg husker det. På den måde undgår jeg tøjkrise om morgenen.

4.    Sørg for at vaske op lige efter aftensmaden, i stedet for at skulle gøre det når du kommer hjem efter en lang dag. Jeg synes personlig at der intet dejligere end et rent køkken og en ryddelig lejlighed efter en lang dag.

5.    Pak din taske aften inden du skal bruge den. Så undgår du ekstra stress om morgenen. Og sørg for at finde alt du skal finde eller ikke kan finde, inden du skal ud af døren. Jeg har prøvet utallige af gange at skifte taske og lige pludselig ikke kunne finde min pung, nøgler eller rejsekort. Og det er altså bare lige ekstra stressende. Så sørg for at du ved hvor de mest vigtige ting er til skoletasken.


Kommentarer

Populære indlæg