Nemme opskrifter #1 - Spicy pasta med ristede mandler og mojosauce



Jeg lavet for første gang denne ret i mandags, og den var faktisk ret så lækker og nemmere end først antaget. 

Det skal du gøre:
Hak de røde pebre, løgene og chilien i rustikke stykker. Hæld herefter grønsagerne i en gryde med olivenolien og vandet. De skal nu dampe i 10-15 minutters tid. Blend herefter til en fin sauce. Jeg brugte dog alligevel lidt fløde, for at gøre det mere cremet. Men det er op til en selv. Husk at tilsætte hvidløg, salt og peber. Imens pastaerne koger som anvist på pakken, har du fin mulighed for at riste mandelflagerne gyldenbrune på en tør pande. Tilføj mandelflagerne efter at have anrettet maden på tallerkenen sammen med parmesanosten. Jeg vil dog kun foreslå at bruge 2 peberfrugter og 1 enkelt løg, hvis man er to personer.   
Ingredienser
4 røde pebre (500 g)
2 skalotteløg (40g)
½ rød chili
1 tsk. olivenolie
3 dl vand
1 fed hvidløg

500 g Pastella Tortellini
2 spsk. mandelflager
16 basilikumblade
4 spsk. parmesanost
Salt og peber


Kommentarer

Populære indlæg