Lifeupdate #9


Det er efterhånden ved at være en del rum tid siden jeg lavede en lifeupdate. Selvom jeg alligevel har lavet en, efter jeg har været fraværende på bloggen en del tid i min praktik periode.
Lige for tiden har jeg det svært, jeg synes det er svært at få tingende til at hænge sammen og få tid, men samtidig også have overskud til at gøre alt det jeg gerne vil. Jeg er plaget af en del mave smerter for tiden, som jeg render frem og tilbage hos lægen med. Enkelte dage, doper jeg mig bare med smertestillende og får tingende gjort, eller også bider jeg smerten i mig. Andre dage ligger jeg og græder i smerte. Og jeg aner ikke hvad det skyldtes eller om det eventuelt er noget psykisk. Og det er SÅ træls ikke at vide, hvad der foregår.


Ud over det, så går det egentlig okay. Min motivation er selvfølgelig dalet en del, eftersom jeg har fået smerter og har dem hele tiden. Mit humør er blevet bedre efter vi har fået kat, det gør virkelig meget at få lidt liv i hjemmet, selvom alle tingende virker uoverskuelige. Og eftersom han er en killing, er der som regel altid fart på.

Kommentarer

Populære indlæg