i 2018 vil jeg..


Nu hvor det er et helt nyt år og vi har kigget tilbage på det vi har lært. Er det vel også på tide, at fortælle hvad jeg gerne vil arbejde mere på i det nye år. Jeg er dog ikke meget for at tvinge mig selv til forandring, men i år, vil jeg gerne have mere fokus på mit mentale helbred og senere vil det nok betyde at jeg kan fokusere på mit fysiske helbred. Det er i hvert fald håbet.

I 2018 vil jeg…

Jeg kunne godt tænke mig at socialisere mig en del mere, både i forhold til studiet, men også de private venner.

Jeg vil gerne svømme to gange om ugen, for at have noget at stresse af til og bevæge mig noget mere end hvad jeg har gjort det sidste år.

Jeg vil gerne blive bedre til at vaske op lige efter aftensmad og blive bedre til at sørge for at holde lejligheden pæn og ryddelig.

Jeg vil derudover gerne sparer penge og begynde at få en god og solid opsparing, som man kan falde tilbage til hvis tingende ikke altid går som forventet. Et sikkerhedsnet, om man vil.

jeg vil gerne kunne mentaltræne 15 min. Om dagen, da det er godt for helbredet og for at hjælpe de positive tanker på vej.


Sidst men ikke mindst vil jeg gerne undgå at stresse og kører i for mange negative tanker hele tiden. Være mere positiv.

Kommentarer

Populære indlæg