Min uge i billeder


Jeg har været virkelig exited over hvor langt hår jeg efterhånden har fået! Det brugte jeg det meste af mandagen på at være. 
Mandagen bød også på en lur med min bedre halvdel. Derudover har jeg nydt vores to nye pudebetræk, kan i gætte hvilke to jeg snakker om? ;). Mandagen var ellers bare en slap af dag.  


Tirsdag fik vi skåret græskar til Halloween og fundet ud af hvor dårlige Morten og jeg er til at udvælge gode græskar. Og ikke mindst hvor pisse svært det faktisk er! Også gik dagen derudover også med efterårsrengøring. 


Onsdag bød på en delikat hjemmefrokost bestående af rugbrødsmadder. Det bliver altså bare lidt mere lækkert at spise, når man gør lidt mere ud af det. 


Jeg forberedte mig også en del til min praktik som starter d. 23 oktober. Jeg glæder mig og er nervøs på samme tid. Det bliver dog lidt dejlig at komme lidt væk fra skolebøgerne. Torsdagen blev brugt hjemme ved mine forældre, da vi skulle rengøre deres køkken. Det var virkelig et heldags arbejde og vi kom først hjem klokken 22 om aftnen. Vi fik naturligvis en skilling for det. Fredag havde jeg spontant besøg af min kusine. Hvilket bød på burger til den helt store guldmedalje og en masse spil sammen. En virkelig hyggelig fredag. 


Lørdag besluttede Morten og jeg at vi skulle have en datenight. Jeg havde fået et morebox gavekort i fødselsdagsgave også havde vi en goodtimes box til en biograftur helt tilbage fra jul sidste år. Vi så filmen Snemanden som er en filmatisering af Jo Nesbøs bog. Helt klart anbefalelsesværdig! 


Søndagen er blevet brugt med pandekager, rengøring og forberedelse til praktik start som er i morgen. Jeg regner stærkt med at det bliver Mcd til aftensmad i sengen til en god serie. 


Håber i har haft en skøn ferie <3 

Kommentarer

Populære indlæg