En ubehagelig oplevelse igår...


Igår aftes fik Morten og jeg, nok mest mig, en ordentlig forskrækkelse. Det var meningen vi bare skulle have en hyggelig lørdag aften hjemme, da jeg stadig er medtaget efter at jeg har været syg og at mit stress er begyndt at blusse op igen, men mere om det i et andet blogpost.

Jeg har lige været i bad og ligger derfor topløs i sengen, ved siden af Morten som ser South Park i tv'et. Pludselig farer han op af sengen og løber hen og åbner vores terassedør. Jeg er ret forvirret og spørger hvad der er galt, hvor han fortæller at han så en dreng kigge ind af vinduet, vedkommende nåede dog at løbe før Morten fik et yderligere kig på ham. Jeg har aldrig oplevet noget lignende før, og vi bor altså i et relativt rolig område, med hunde og børnefamilier omkring os. Så det kom meget bag på mig, at sådan noget ville ske. Jeg ringer til min mor i panik, fordi Morten eller jeg vitterlig ikke kender proceduren for sådan en hændelse. Og vi ringer efterfølgende til politiet og giver en anmeldelse, i tilfælde af at vedkommende skulle komme igen. Min bror kørte efterfølgende herud, og Morten og ham kiggede rundt i området, i tilfældet af at han vendte tilbage eller andre uhyggelig scenarier.

Men føj en oplevelse, jeg har simpelthen sovet så dårlig i nat. Specielt fordi jeg lå topløs, føler jeg mig faktisk virkelig krænket. Jeg er dog så glad for at Morten reagerede så hurtig som han gjorde, så han ikke yderligere nåede at se mig og til sidst blev "skræmt"/jaget væk. Oplevelsen har virkelig sat sine spor og jeg er virkelig opmærksom på at få rullet gardinerne ordentlig ned nu. Men jeg forstår dog vitterlig ikke, hvad det er han ville. Hvem filan står og smugkigger ind af vinduerne i et fremmeds hjem? Det er simpelthen så ubehagelig en følelse. Den der følelse at man bliver overvåget i ens eget hjem, er altså ikke rart.

Kommentarer

Populære indlæg