Serier til en regnvejrsdag

Lige fortiden oplever vi enormt meget regnvejr, i hvert fald her i Aarhus. Derfor har jeg også fået set en del serie denne sommer.
 The fall - her ser man "mr. Grey" fra en helt anden vinkel. Den er enormt spændende og virkelig en serie værd. Jeg slugte den sammen med Morten på en lille uge.  


The killing - de få afsnit jeg har set, har faktisk været rigtig spændende. Jeg mener den skulle være den engelske version af rejseholdet. Og jeg er slet ikke færdig med den serie endnu. 


Gossip Girl - Jeg har genset Gossip Girl denne sommer. Den er altid god at stene til. 


 Royal - Den skulle minde meget om Gossip Girl, men blot mere i den royale ende. Jeg synes dog ikke den var helt det værd, men hvis man er til meget drama og en smule politik så er det den man skal se. Orange is the new black - Denne serie er jo fantastisk også er det den sjov, men samtidig også alvorlig. 


The Vampire Diaries - Jeg har faktisk ikke set Vampire Diaries siden jeg gik på mit første år i gymnasiet. Det er lidt lamt også alligevel, da der ligger en del historie bag serien. Jeg er begyndt at gense den. Kommentarer

Populære indlæg