Irriterende ting mennesker kan gøreJeg kan sikkert finde på så mange andre irriterende ting ander mennesker kan gøre, og 100 på at ikke er alene om at være irriteret over disse punkter. Jeg er sikkert også selv et ret irriterende menneske for at dele dette indlæg. 

Når folk foran dig går virkelig langsomt og fylder hele fortovet og man ikke rigtig kan møve sig forbi dem uden at skubbe enormt meget. 


 Når folk slæber deres barnevogn med i offentlig transport og kun skal køre 2 stops, det er virkelig overflødigt og vi i forvejen står op og ned af hinanden. Så bliver jeg en smule irriteret. 


Folk der selv har valgt at sidde bag kassen i netto, men behandler kunderne som om at det er slavearbejde og er direkte ubehøvlet fordi de faktisk ikke gider deres arbejde. Især når den samme tøs fra netto simpelthen hver dag har en dårlig dag, ihvertfald når jeg er ude at handle. 


Når folk kører den der passiv aggressive stil, hvor man skal gætte sig frem til hvad der er galt, i stedet for bare at åbne munden og sige det. Det er seriøst nok det mest irriterende.


Når folk spoiler midt i en film  man er i gang med at se.Kommentarer

Populære indlæg