Sommerferiens to do liste

Jeg har fået sommerferie og det giver anledning til at holde sig beskæftiget, og det kan man jo snildt gøre ved at få ordnet de ting man i hverdagen ikke har så meget overskud eller tid til. Jeg skal nemlig:

  • Have ryddet ud i mit klædeskab, jeg har nemlig alt for meget tøj jeg slet ikke bruger og det er stressende når alt det plads sagtens kan bruges til noget andet. Eller så kunne jeg forsøge at finde nogle items, jeg faktisk gider at ifører mig.
  • Organiseret mit køkken, vi har ikke organiseret vores køkken pisse fedt, så når vi skal lede efter låg til vores opbevaringsskåle og andet, leder vi i to forskellige skabe. Dét er pisse irriterende faktisk.
  • Ryddet ud og smidt ud, vi har enormt mange ting som ligger og fylder og som ikke bliver brugt til noget nyttigt. Så derfor skal vi/jeg have ryddet ud i mange af vores ting og have placeret dem oppe i vores depot. Blandt andet mine skolepapirer fra HF ligger stadig trygt i sine mapper, dog er det på tide at få smidt det ud, så noget nyt kan komme til.
  • Organisere vores køleskab bedre, jeg lyver ikke hvis jeg siger at hver gang jeg åbner vores køleskab så falder der noget ud, for det er skam helt rigtigt. Vi skal dog lige have købt nogle organiserings bøtter først.
  • Fået solgt alle mine resterende lærerbøger jeg har. De ligger nemlig bare og fylder, i kan tjekke lige her  eller skrive en mail til mig. Jeg kan sagtens sende.
  • Begynde at gå ture hver dag, da det ikke mindst er enormt terapeutisk imod stress, men også for at få noget motion ind, så jeg kan begynde at træne igen og tage kampen op imod de overflødige kilo. 
  • Sætte tid af til mig selv, mine serier, bloggen, færdiggør bøger, pleje mig selv i form af lækre produkter dvs. huske at rense hud hver dag, morgen og aften. Ellers bare alt hvad der gør mig glad faktisk. 
  • Tage på day-date med Morten og opleve Aarhus som kulturhovedstad, der er virkelig kommet nogle fede ting man kan opleve bl.a. Nede på havnen er der kommet et flot springvand og en globuskugle mener jeg. Vi skal også ud i dyrehaven, da Morten aldrig har været der og det virkelig er mange år siden jeg selv har. 

Kommentarer

Populære indlæg