Jeg savner...


Jeg savner utrolig meget at være i form, det er jeg virkelig ikke længere. Og det er helt sikkert noget der skal arbejdes på. 

Jeg savner indimellem teenage tiden, hvor man kun skulle bekymre sig om at passe sit fritidsarbejde/skole og tage hjem og sove, alt imens der blev lavet mad, vasket tøj osv. for en.
 Være sammen med mine veninder ofte. De har alle sammen travlt med både babyer, arbejde, studie og familielivet. Mig selv inkluderet. Det kunne sommetider bare være rart at kunne hænge ud, som man gjorde ”dengang”.
 At have en opvaskemaskine. Shit hvor lyder det materielt når man skriver det, men det er ikke engang løgn. Jeg værdsætter så meget mere en opvaskemaskine nu, end jeg gjorde da jeg boede hjemme. Hold nu kæft, jeg hader at vaske op!
 At kunne sove længe. Jeg fatter det helt seriøst ikke, jeg har én gang formået at sove til klokken 12, hvor Morten måtte vække mig, fordi jeg var så langt væk. Ellers har jeg vågnet når der enten blev lyst eller klokken 8, uden held til at kunne falde i søvn igen.
 At se hele min familie. Vi er sjælendt samlet særlig ofte alle sammen og det er virkelig noget jeg ville ønske vi kunne lave om.
 At ens oplader til Iphone ville holde bare lidt længere tid. Men okay, til 30 kroner i tiger kan man vidst heller ikke forvente særlig meget.


Kommentarer

Populære indlæg