Hvilke steder i verden vil jeg gerne besøge?

Jeg drømmer mig virkelig væk fra Danmark i øjeblikket. Morten og jeg har snakket meget om, hvor vi skal rejse hen næste år. Jeg har lavet en lille liste, som jeg håber jeg kan nå at få opfyldt inden jeg går bort en dag. Også er det danske vejr virkelig til at blive deprimeret over fortiden. Jeg drømmer mig ihvertfald væk til mange af disse destinationer. 

 

New York – heriblandt frihedsgudinden, Central Park, empire state building og museum of modern art. Generelt interessere jeg mig rigtig meget for USA og vil enormt gerne opleve stemningen i New York og de mange fede butikker.

Los Angeles – Disneyland, hollywood walk of fame og Universal studios. Det er nok et af mine rigtig støre drømme at opleve Los Angeles og det lækre vejr.

Las Vegas – grand Canyon. Igen at opleve Las Vegas ville da også være enormt cool, hvordan stemningen er i en fest by som denne.

 

Paris – eiffeltårnet, notre dame louvre og Triumfbuen. Jeg er lidt af en romantiker og vil specielt gerne opleve Paris, selvfølgelig sammen med Morten ved min side.

Tenerife, Fuerteventure, og Gran Canaria. Generelt de sydspanske øer, hvor vejret stort set altid er fantastisk og vandet er enormt blåt. Efter vores uge på Mallorca er jeg kun blevet mere forelsket i Spanien og jeg er bestemt ikke færdig med at besøge det fantastiske land 
Kommentarer

Populære indlæg