My spring wishlist

Jeg har efterhånden en del 'saved items' på asos og synes faktisk asos er det perfekte sted for mig at handle. Specielt fordi de har nogle virkelig pæne ting som os curve piger kan ikæde os. Synes ofte curvy tøj hurtig kan blive lidt for kone agtigt, men det synes jeg bestemt ikke er tilfældet hos asos. 
Disse 6 ting, er alle ting jeg egentlig gerne vil have fingerene i. Så undre i jer nok over, hvorfor et halstørklæde er med i min spring wishlist, og det er simpelthen fordi jeg stadig synes det er så pisse koldt altså! Jeg er godt klar over at det er nok ikke er noget jeg har brug for lige nu, men mon ikke man også kan bruge et halstørklæde på regnvejrsdage, det bilder jeg ihvertfald mig selv ind. 
Især bikinien og birkenstock sandalerne taler  til mig. Morten og jeg skal nemlig først i Juni på Mallorca. Hvilket jeg ser enormt meget frem til. Sandalerne er dog ret pricey faktisk, har endnu ikke kunnet finde dem til under 700 kroner på danske websites, men har dog fundet en engelsk tror jeg, som sælger dem til 690 kr. Det er selvfølgelig også en del penge at smide efter et par sandaler, men eftersom jeg går skævt på mine fødder, skal jeg have noget der støtter og gøre så jeg ikke går skævt, specielt hvis jeg skal ud at gå langt er dette et problem for mig. Jeg tvivler på at jeg kan finde pengene til dem disse måneder, at være på SU og studere er ikke ligefrem billigt. 
Vi har også lige købt ny seng, så nu skal er virkelig spares penge til rejsen! 

Kommentarer

Populære indlæg