hudprodukter jeg bruger


Dette er faktisk hvad jeg bruger til min hud. Jeg har aldrig været skide god til at fugte og pleje min hud, men det er dog blevet en smule bedre (når jeg altså husker og orker det). Disse 3 produkter kan jeg varmt anbefale hvis man har tendens til meget tør hud, især her om vinteren. Jeg bruger pudderdåsernes creme som base til min makeup om morgenen. Om aftnen renser jeg min hud med cleansing gel og derefter påfører jeg plasir's 24 hours creme. Hvis min hud er helt vildt tør, påfører jeg den også om morgnen istedet for alt i en cremen. Det eneste min hud egentlig har brug for er, en god natcreme og dagcreme. Jeg bruger ikke cleansing gel hver dag, men egentlig kun hvis jeg har en periode hvor min hud slår rigtig meget ud. Ellers forsøger jeg, når jeg tager makeup af, at rense godt igennem med den eller simpelthen gå i bad med makeup på og på den måde rense igennem der og derefter påfører creme.

Der er mange måder at få skabt sig en hud rense rutine og jeg har langtfra fået skaffet min. Jeg gør lidt forskelligt, alt efter hvad jeg tænker min hud har behov for lige nu.

Jeg håber i har nydt weekendens gode vejr. Morten og jeg holdte kæreste-dag igår og var ude at shoppe lidt samt spise en lækker frokost. I dag står den egentlig på læsning af lektier og hvis jeg kan nå det, oprydning. Håber jeg får tid til en lille slapper også ;-)

Kommentarer

Populære indlæg