Lifeupdate #7

”Det er længe siden jeg har været ved tasterne. Lige fortiden føler jeg ikke rigtig tingende går den vej jeg gerne ville have dem til at gå. Jeg har utrolig lidt overskud, selvom jeg nærmest ingen timer har på pædagoguddannelsen, har jeg stadig svært ved at komme ud af sengen og er faktisk begyndt at overveje om en psykolog er vejen frem. Det koster bare super mange penge og jeg føler faktisk at jeg burde være glad helt inden i mig selv og endda tilfreds. Fordi nu har jeg faktisk det liv, jeg altid har ”ønsket” mig. Jeg har længe ville have en kæreste og bo sammen med vedkommende. Jeg er på min drømmeuddannelse og oplever langt mere social engagement fra min egen side, men også fra folk som er interesseret i at lærer mig at kende.
Jeg ville dog ønske at overskud og positivitet kom til mig, nu hvor jeg faktisk har det godt. Dét er bare ikke tilfældet. Jeg startet denne morgen ud med at græde, efter Morten var taget afsted. Jeg kunne ikke rigtig forklare hvorfor jeg græd, jeg kunne bare mærke at i dag ikke var en særlig god dag. Jeg skrev det til Morten. Og klokken 8.30, havde jeg stadig ikke forladt sengen. Jeg bliver faktisk ret pinlig berørt over mig selv, når jeg sidder og skriver det her. Hvorfor helvede stod du ikke bare op og gik i skole? Hvor svært kan det seriøst være? Ta’ dig sammen kvinde! Det er i hvert fald de tanker, som strømmede igennem mit hoved, som jeg lå der og tudet over selv samme problem. Indtil jeg måtte erkende over for mig selv, at jeg simpelthen blev nødt til at blive i sengen, blive hjemme i trygge rammer. Jeg kunne ikke engang overskue at tage tøj på. Jeg er skam stadig ikke kommet synderlig meget videre. Udover at have rykket mig fra sengen og ind i stuen. Morten er ”heldigvis” altid rimelig tidlig hjemme, så han har egentlig sørget for at jeg fik ordentlig frokost, ellers havde jeg med garanti intet spist i dag overhovedet. Vi har siddet og snakket i en 30 minutter, hvor jeg egentlig lidt har glemt hvordan jeg havde det. Nu er han gået ind for at tage en lur, og jeg kan mærke at jeg allermest har lyst til at tude enormt meget. Jeg har lysten, men intet kommer rigtig ud, i hvert fald ikke lige nu”.  


Det indlæg skrev jeg for 1,5 uge siden. Det var en torsdag og én af de dage, hvor det bare slet ikke spillede. Men for at opsummere, så har jeg det meget bedre som jeg skriver dette ”ekstra” indlæg. Morten og jeg har hygget i dag, og vejret hjælper faktisk overraskende meget på mit humør. Vi prøver stadig at finde en rutine herhjemme, som fungere og som samtidig giver mig ro og overskud. Men det er bare slet ikke så nemt som det lyder. Jeg er stadig enormt påvirket af både stress og depressionen. Men jeg har i hvert fald mere overskud end jeg havde for et par måneder siden og dét er da kun positivt. Jeg har faktisk gjort mig nogle enormt dejlige køb, som jeg har planer om at vise på bloggen snarest mulig. Men jeg har nu savnet at skrive og være aktiv herinde i mit virtuelle rum.

Kommentarer

Populære indlæg