SymptomsJeg har aldrig været stress eller depressions ramt før, så jeg kender desværre ikke proceduren for at få det bedre eller hvad der hjælper mig helt og aldeles… endnu.
Lige fortiden går dagene for det meste i sengen, jeg glemmer at spise og jeg glemmer at drikke, hvilket jo fører til at jeg får det rigtig skidt. Derudover sover jeg ikke så super meget, jeg er på sovepiller, hvilket hjælper mig rigtig meget med det.
Nogle dage er bedre end andre dage, lige i dag er ikke så god en dag. For mange venner, kærester osv. Kan det være svært at sætte sig ind i, hvis en tæt på dig har det skidt. Jeg tror det der hjælper mig, det er hvor forstående folk, specielt min kæreste og venner, er fortiden, men ikke mindst min familie. Når man går igennem sådan en proces her, er det vigtig at have mennesker omkring en, som kan give en, en form for energi boost. Min mor er den bedste til dette, men min kæreste klarer sig også til UG. Samtidig er det også vigtig at have venner, som husker på at dette bare er en proces og at de muligvis kommer til at se mindre af dig og at man kommer til at aflyse mange aftaler selvom man reelt set rigtig gerne ville være sammen med dem og være social. Det er bare ikke altid energi niveauet er der.

Det eneste jeg skal huske på, det er at spise 3 gange om dagen, gå en lille tur og få en god søvn. Alt dette virker jo vældig overkommelig, men lige fortiden virker det som en ret umulig opgave. Derudover lytter jeg til det, min krop prøver at fortælle mig, hvis jeg som jeg har gjort i dag, vågner op med en meget tung hovedpine og generelt har det skidt, så forsøger jeg at slappe af så meget som mulig. Derudover fik jeg også et tip af en kammerat omkring at gå ind på nogle youtube videoer og skriv ’angst’ eller ’stress’ i søgefeltet, så kommer der en del videoer op som kan hjælpe dig med at få en roligere nattesøvn. Jeg gør ikke selv dette hver aften, men hvis det har været en rigtig øv dag for mit vedkommende, så benytter jeg mig af disse videoer inden jeg ligger mig til at sove. Men derudover forsøger jeg så vidt mulig at få lagt planer i løbet af ugen, med mennesker jeg holder af for at holde mig igang også. Det er en svær og træls proces, og man skal huske at man skal gøre det man selv har det bedst med og får det meste ud af. 

Kommentarer

Populære indlæg