Lifeupdate #5
En opdatering på min situation. Jeg har jo gået til re-eksaminer hen over August måned. Og det er bestemt ikke gået som jeg havde håbet... overhovedet. Jeg har kun bestået én enkelt eksamen.. Og jeg skulle op til 3.
Hvilket ikke fremmer min motivation yderligere fortiden. Jeg prøver ihærdig og hænge ved, men jeg har aldrig været pigen som ikke bestod hendes eksaminer, dog har jeg været pigen som ikke fik vanvittige høje karakterer men jeg har aldrig dumpet en eksamen før nu. Jeg kan ikke svarer på hvad det er der går galt, men jeg har uden tvivl opbygget en form for angst lige inden min eksamen. Og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal håndtere den, men jeg går ihvertfald fuldstændig i sort og jeg forstår ikke rigtig spørgsmålene eksaminatorene eller censor stiller mig.

Dog er jeg ikke en quitter og jeg kæmper bravt videre. Min kæreste var hos mig hele vejen igennem min eksamens proces og det er jeg så glad for at han var, det er altså lidt rarer at have en at græde ud eller dele glæden med.
Denne uge har derfor også været helt vildt hektisk. Jeg har fødselsdag på fredag og skal i den forbindelse fejre den med mine venner og veninder på lørdag, det ser jeg rigtig meget frem til.

Kommentarer

Populære indlæg