Not living the single life any longer

Efter mit sidste forhold gik galt, har jeg virkelig haft en indre frygt for at forelske mig igen og sætte mig i farerzonen for at blive såret.
Jeg er efterhånden nået til det stadie i mit liv, hvor forhold som har tænkt sig at komme og gå ikke har min interesse længere. Jeg har hverken tid, eller råd til det.
Jeg tacklede mit sidste breakup på en forkert måde efter min egen mening, som mest af alt gik ud på at score og egentlig hygge med mit singleliv. Det blev efterhånden en lidt for stor vane for mig at skifte imellem fyrene, og det er bestemt ikke noget jeg kan eller er stolt af. Heldigvis for dét. er det fortid nu.


Jeg er en følsom pige og det med at dele sine følelser, tanker og frustrationer over en blog kan for mange fyre være en skræmmende ting at være en del af. Men ikke desto mindre er det sådan jeg er som person, jeg elsker bloggen og det er mit frirum når jeg intet andet føler giver mening. Mit liv har igennem den sidste tid været en stor omvæltning, jeg er flyttet hjemmefra, jeg er begyndt på en videregående uddannelse og jeg har mistet og jeg har elsket. Jeg føler endelig jeg er ved at være på rette spor, dog er der stadig mangler hist og her, men som min mormor så ofte fortæller mig: "Michelle, du ikke sådan en pige man lige sådan knækker" - selvom jeg har været på randen til det utallige gange.

Jeg tror det her indlæg blev mere til et husk-ikke-at-giv-op indlæg, fremfor et jeg-har-forresten-fået-en-kæreste-indlæg, haha!

Spøg til side.

Tingende er jo fortsat meget nye, og ingen kan sige om det varer evigt - man har selvfølgelig et håb inderst inde.

Kommentarer

Populære indlæg