mondays..


Trods vejret har været upåklageligt, har jeg alligevel haft en lidt øv dag idag. Jeg vågnede imorges op til en rigtig træls "oplevelse". Jeg tjekkede min konto for at se om min husleje var blevet trukket på BGS, det var den så sandelig også. HELE TO GANGE. Så jeg stod med minus på min konto, allerede så tidlig på måneden. Må ærlig indrømme jeg gik ret heftig i panik og ringede i en fart til min bank. Heldigvis kommer pengene retur imorgen, men øv en træls start på en ellers rigtig fin dag.

Hele denne uge bliver generelt et stort virvar af stress og opgaver som skal laves og ting der skal læses og ordnes på kryds og tværs. Og hvis der er noget jeg ikke kan overskue, så er det at være stresset over opgaver, samtidig med at jeg skal arbejde.
Jeg fik i fredags mit gamle job "tilbage", hvilket jeg jo burde fejre og være ultra taknemmelig for og stolt over. Og det er jeg skam også! Men synes lige nu at mine opgaver skygger alt andet godt i mit liv. Og jeg synes det er utrolig hvor dårlig sådan noget planlægges af undervisere og selve uddannelsen, jeg kan simpelthen ikke få mit hoved til at forstå vi skal aflevere en eksamens opgave næsten 1,5 måned før vi overhovedet skal op. Samtidig med at der to i én engelsk opgave. Jeg burde nok ikke brokke mig eller lade mig stresse over det, men det gør jeg altså! Og det er garanteret ingenting når man tænker på at jeg fuldførte 8 eksaminer i rap da jeg fik min hue på, men det er trods alt snart også ved at være 2,5 år siden.

Men jeg må bare gøre ligesom ovenstående billede, også en ordentlig spand kaffe til, så når jeg nok det hele. Og hey! Vi har sgu da allerede weekend på onsdag, hvor lækkert er det ikk lige?

Kommentarer

Populære indlæg