lifeupdate #2


Jeg kan nu konkludere at billedet ovenover helt sikkert er noget der har beskrevet mig de sidste to uger af mit liv. Der har været kæmpe knald på, men alle mine eksamens opgaver er blevet afleveret og nu mangler jeg bare at forsvarer. Den første finder sted d. 20 i næste uge. Jeg er kæmpe nervøs, men satser på at det hele kommer forhåbentlig til at gå.  

Ellers har jeg fundet ud af, at jeg viiiirkelig elsker at sove.. Og at være en pige med et såkaldt "busy life" faktisk er ret svært, når man bare gerne vil sove! Jeg har jo også fået mit gamle job tilbage, hvilket selvfølgelig er den optur jeg har brug for efter jeg har været indlagt og andet. Men man skal lige ind i den faste rutine igen. Jeg fik læseferie igår, hvilket er endnu mere fedt nu skal der bare skrives eksamens oplæg og øves en million gange.

Dagen idag skal blot bruges på arbejde og noget eksamens læsning og sådan. Det er fredag og jeg har overhovedet ingen vilde planer, hvilket selvfølgelig er lidt sjovt. Men jeg er udover slet ikke at drikke særlig meget længere, går jeg overhovedet ikke i byen. Sidst jeg var rigtig i byen, var i oktober sidste år. Når man begynder at studere må man bare prioterere visse ting fra, og fordi jeg desværre er en af de få der skal kæmpe ekstra meget igennem studiet fordi jeg har svært ved en del ting, betyder det også at mange af mine fredage og weekender generelt består af "netflix and chill", skal dertil siges at det kun er mig selv jeg chiller med her!


Kommentarer

Populære indlæg