Too busy?

Jeg har lige siddet og læst et blogindlæg hvilket fik mig hen på nogle af de tanker omkring at vi unge, måske bare har for travlt med at have travlt hvis man kan sige det? Jeg har en tendens til virkelig at blive tvær og negativ hvis jeg er stresset, også vælger jeg alt det sjove fra, helt konsekvent fordi jeg føler jeg ikke har tiden til det. Forstået på den måde, at når jeg er stresset så mener jeg ikke at man er forpligtet til at have det sjovt og nyde nuet. Og dét er jo lige præcis her, man faktisk har brug for noget sjov og ballade. Og her tænker jeg på at hænge ud med nogle af de mennesker, som virkelig kan få en til at glemme alt stresset og alle de opgaver der skal skrives og få en til at grine så meget at ens mave gør ondt.

Nogle gange burde vi også være bedre til at tage tingende med et smil og en opløftet skuldre, og sige "vi når det nok". Og det er jo faktisk det man som regel gør, selvom tingende måske bliver lidt presset lige in the last minute. Men det synes jeg ikke gør noget, fordi så kan man sommetider også mærke at man er i live.

Jeg glæder mig nu til at få weekend imorgen og få overstået dagen. Jeg skal på kursus i weekenden, så alt det sjove bliver der ikke særlig meget af, medmindre jeg selv laver det eller vælger og sige "vi når det nok". Hvilket jeg tror at jeg vil! Husk også at man skal huske og nyde nuet og have det sjovt imens.


Kommentarer

Populære indlæg