Modern dating..


Min veninde har netop i skrivende stund næsten lige sendt mig en artikel, som jeg lige har siddet og læst i min engelsk time. I know, jeg burde ikke!

Men jeg kan ikke lade være med at tænke på at, den her dating verden vi lever er præcis som hun beskriver det i artiklen. Det er et cirkus! Man må helst ikke virke for ivrig med at svare tilbage, man må helst ikke 'double texts', fordi så tror fyren at du intet socialt liv har eller i værreste tilfælde skræmmer du ham væk med din 'eagerness'. Der er alle de her uskrevne spiller regler for dating i den moderne verden, og jeg kan ikke lade være med at tænke hvor alamerende det er. Vi kan ikke engang fortælle folk vi virkelig kan lide at vi faktisk kan lide dem, fordi det "må" vi ikke, fordi så virker vi for blød søde eller så er vi svage individer som ikke har noget selvrespekt for os selv. Og det er da noget bullshit! Hvorfor skulle vi ikke kunne sige til folk at vi faktisk holder af dem? uden nogen spille regler, eller andet gøgl.

som hun skriver i artiklen 'just fucking tell them'. Det kan da ikke være så svært, men det kan det jo så åbenbart i den her moderne verden, hvor alle skal holde deres følelser på afstand og ikke rigtig forholde sig til dem overhovedet!
Og jeg må ærlig indrømme, at jeg har det ligesom hende. Det giver mig virkelig også lysten til at slå mig selv i halsen, i hovedet... ja overalt faktisk. Det er da til at få hovedpine af.

Artiklen kan i forresten finde her

Kommentarer

Populære indlæg