The very late christmas gifts & update

Det er længe siden i har hørt fra mig! Og jeg ved det godt! Men når man studere, så er det dog ikke bare lige 1 times lektier man skal forholde sig til, så er det måske omkring 10 timers lektier, alt efter hvor grundig man selvfølgelig er. Og det skal jeg selvfølgelig også selv lige vende mig til. Jeg synes det er ovenud rart ikke at have et job ved siden af skolen, da jeg synes man hurtig kan blive stresset af at få alle de dele til at hænge sammen.

Jeg har snart brugt to uger på at være syg on & off nu, og jeg er ved at være mega træt af det og synes lidt det er noget træls noget!

Men enough about that! Jeg har jo fået lidt julegaver her i julen, sjovt nok ;-) så det synes jeg da lige i skulle tage et kig på, jeg har udover disse ting i ser på billederne nedenunder, fået 3 fade fra rosendahl  . Sådan er det jo at blive voksen ;-) Alle smykkerne har jeg faktisk selv givet mig selv, inklusiv kamera stativet og computeren haha! Selvforkælelse er altid en god ting ;-)

Jeg skal bruge næste weekend i hammer godt selskab med en sød en, som i sikkert kommer til at høre meget mere om på bloggen på et tidspunkt. Idag bruger jeg dagen på at lave lidt lektier og blive lidt mere rask. Og imorgen skal jeg ned til byen med en veninde og spise lidt frokost, og lave flere lektier. Livet er helt okay fortiden <3.
Kommentarer

Populære indlæg