That diffcult love..

Right love, wrong time.:

Hej bloggen! Jeg har ikke blogget, i næsten to uger. Og det har der været god grund til. Der er sket en masse ting på hjemmefronten, der gør at jeg ikke har boet hjemme i et par dage. Desværre er mit liv pt, ret rodet. Udover det er jeg også blevet single, hvilket heller ikke har været en dans på røde roser. Det er kommet som et chok, og jeg prøver lige nu at komme videre selvom minderne og følelserne engang imellem tager overhånd. Dog er det svært, uden en reel afslutning på det hele. Men det kan være det kommer. Jeg har heldigvis en helt igennem fantastisk vennekreds, der har taget hånd om mig. Jeg er dog ved at være på dupperne igen, jeg tager hjem senere iaften for at snakke med mine forældre, også er der forhåbentlig ved at være styr på tingende. 

Jeg har derudover snart en upcoming vlog, på kanalen med mange af mine veninder som medvirker, så det bliver helt klart sjovt! ;-) 
Håber jer der er ude at drikke hjernen ud får en skøn aften og til jer, som jeg selv bruger fredag aften i bedste selskab også får en virkelig dejlig aften. 

Kommentarer

Populære indlæg