Stressfull
Hej bloggen! 
Jeg bliver nødt til lige at dele mine bommerter med jer! I sidste uge havde min studiegruppe og jeg aftalt at skulle mødes onsdag klokken 10, det glemmer jeg så lykkelig alt omkring og ender med flyve ud af døren og komme 1 time senere,i know! SÅ uprofessionelt og ustruktureret! Idag møder jeg ind klokken 9, fordi jeg treode da vi skulle mødes, men det viser sig så at det er med en anden studiegruppe som først er 11.30. Hold fast hvor alting sejler for mig lige fortiden... På en måde er det lidt komisk, men på en måde også foruroligende at jeg ikke kan holde styr på mine aftaler. 

Jeg vil blot huske at minde jer om, at i ikke skal glemme jer selv, selvom i har travlt og gerne vil nå det hele. Sommetider må man altså bare sige fra til ting, fordi tiden, energien eller noget helt tredje altså bare ikke er der. Det skal jeg virkelig selv være bedre til, også ikke mindst have en kalender i skriver ting ned i, så i har overblik og struktur over jeres hverdag. Det ved jeg ihvertfald hjælper hos mig, dog skal man lige huske at skrive ting ned i den ellers går det jo ikke ;-) 

Håber i har haft en skøn weekend. Min weekend stod på fantastiske veninder og ikke så meget andet. Iaften skal jeg ind og se Hungers Games med de samme piger. Det bliver SÅ godt! 

Kommentarer

Populære indlæg