After a year

How To Turn Your Painful Break-Up Into A Victory

Jeg har begravet mig i min seng, havde håbet at jeg havde fået det en lille smule bedre, da jeg faktisk skulle have været på arbejde. Istedet har jeg valgt at smutte til lægen, og blive ordentlig rask. Det er nu 2 gang jeg er forkølet på under 3 uger, så der er helt sikkert noget jeg skal have tjekket. Jeg har altid lidt meget af forkølelse , halsbetændelse og mellemøresbetændelse. Men det må bare ikke gå ud over  mit studie, som jeg skal til at begynde på.

Og det er egentlig det jeg vil skrive lidt om, da jeg nu skal til at begynde at læse igen efter et helt års pause. Det er spændende, men samtidig har jeg også en forventning om at det bliver virkelig hårdt. Min hjerne har jo været "slået fra" i et helt år, hvor jeg hverken har skulle forholde mig til lektier eller afleveringer. Det har bare handlet om at få slappet af, arbejdet og nydt tilværelsen med mine nærmeste. Hvilket jeg bestemt også har gjort, men som jeg har skrevet i et tidligere indlæg så havde jeg ikke regnet med at mit sabbartår skulle forløbe sig som det gjorde. Jo, jeg har haft et fantastisk godt år, men hold nu fast hvor har jeg tit været mega træt af og ked af at føle jeg sad fast og ikke kom videre med mit liv. Specielt når alle ens veninder fik lejligheder og kørekort og var ude at opleve verden. Jeg skulle jo bare være i lille danmark og arbejde.Udover det havde jeg heller intet job, det første halve år af mit sabbartåt, hvilket virkelig satte tingende i perspektiv for mig. Allerede dér, begyndte jeg så småt at fortryde hele sabbatåret. Også bliver det altså virkelig et langt år ;-)
Jeg var så heldig at få et rengøringsjob på min mors arbejde, og der har jeg været lige siden. Det er nu også lidt pinlig at skulle indrømme at det var min mor, der hjalp mig til det her job. Så det er faktisk rigtig befriende at tænke på at jeg skal til at studere igen. og møde nye mennesker og komme på skolebænken igen. Det er en dejlig tanke, og jeg har faktisk savnet at sidde der. Klokken er ikke mere en halv 8, og jeg tror jeg vil begrave mig under dynen og sove indtil jeg skal ringe til lægen.


Kommentarer

Populære indlæg