Hvordan er det at bo i et ghettoområde?

Dagen igår, gik med to af mine bedste veninder. Vi hyggede, bagte pølsehorn og så film. Bare en rigtig hygge-dag, for os piger.
Vi blev samtidig fanget på vej ned i byen igår, af TV2 Østjylland, som gerne ville hører vores mening angående utrygheden i Aarhus V/Bispehaven. Man kan finde klippet lige her.
Og det giver mig jo en fantastisk mulighed for at snakke om det på bloggen her. Fordi er Bispehaven egentlig så slem som alle får det til at lyde? Nej! Bestemt ikke, man kan sagtens gå i fred. Og som vi også fortæller i klippet, så er det ofte i perioder der kommer ballade. Og det er selvfølgelig ikke alle som laver ballade heller. Men Bispehaven, er et ghettoområde og som tilflytter hertil kan det godt virke lidt voldsomt. Jeg har selv boet og opvokset her, og ud af de 19 år jeg har levet her, har der kun været få perioder hvor jeg eller min familie er blevet udsat for noget "utrygt". Og det er bestemt også blevet en del bedre igennem årene, fordi politiet er begyndt at ligge meget vægt på at patruljere rundt i området og blive mere synlige.

Kommentarer

Populære indlæg