right discision?Jeg har ikke blogget i en uge nu, men det er simpelthen fordi jeg aner hat og briller om hvad jeg skal blogge om... mit liv er sgu ikke det mest spændende i verden. Men derfor synes jeg alligevel jeg vil fortælle jer, hvad der foregår.

Jeg har valgt at sige mit job op, selvom jeg langt om længe havde fået mig en normal døgnrytme osv. Men kort sagt af den grund, at jeg ikke var oprigtig glad for det. Jeg havde allerede haft 4 sygedage, og jeg havde ikke engang arbejdet der en måned. Jeg havde ikke mit hjerte med, og jeg kunne bare ikke kæmpe mere til sidst. Mange vil mene at telefonsælger nok er det nemmeste job i verden, men nej! Det er hårdt for hovedet, man skal være på og man skal være hurtig! Man skal lave sin indvending korrekt osv. Og det var jeg langtfra god til, også skal man ikke mindst skulle have lyst til at konkurrer og blive presset lidt. Så nu er jeg ude på jobsmarkedet endnu engang, og kan slet ikke vente med at læse til lærer! Dog meget forvirret over, hvad pokker jeg lige skal gøre af mig selv.
Udover det, så har jeg tilbragt rigtig meget tid, med en sød fyr. Han er helt igennem skøn og jeg vil mene jeg er glad (?). Det ved dem der har fulgt med på instagrammeren, (misse95) Det er ihvertfald en meget uvant følelse, men man er så småt ved at vænne sig til det!

Kommentarer

Populære indlæg