Nyt år, nyt mål.

Glædelig jul bloggen!
Jeg har mindst taget 10 kilo på i løbet af de sidste par dage, har spist alt for meget juleslik, godt mad og småkager (man er vel datter til en bager). Men anyway, det er jo snart nytår og siden jeg ikke har blogget i flere måneder, sneg lysten sig alligevel lidt ind! Der er sket en del siden bloggens oprindelse og jeg ved snart ikke hvor længe jeg har blogget, hvis jeg skal være helt ærlig. Men må da indrømme at når man kigger på Sillewho og isatankestreg's blogs bliver man da yderst inspireret til at fortsætte sin selv kedelige ligegyldige blogging.. i håb om samme succes, dog kræver det nok at man lige tager sig sammen til at blogge Michelle!

Men jeg er ihvertfald stadig en glad pige, der har været meget i mit liv som har fyldt ikke mindst mit hoved, men generelt hele min tilværelse.. Men det er slut! Bekymringen er væk, og det samme er det tunge les fra min skulder også og det er skønt!

Jeg er også (til min overraskelse) kommet igennem SSO helvedet, vores halvårlige større skriftlige opgave! Og jeg har aldrig været lykkeligere end da jeg afleveret 14 sider udskrevet lort.... som forhåbenlig rækker til en god karakter, jeg håber virkelig!

Men, nok om det! Jeg har haft en skøn jul med min familie, og jeg kan ikke vente med at tilbringe kvalitets tid med min kærlighed imorgen, omslynget i dyner og film - der findes ingen bedre afslutning på juledagene!
Og jeg har selvfølgelig også fået nogen super dejlige gaver, næsten udelukkende gavekort til det ene og det andet. Men jeg klager ikke, gavekort er altid brugbare!

Og nu må indlægget slutte, ellers er der ingen der magter at læse det (folk har vel ferie) - nu får i fesne billeder fra min instagram (@misse95) og hvad jeg ellers lige har at hoste op med på sådan en tør ferie-fredag!

Kommentarer

Populære indlæg