Alligevel ikke helt "back on track"

Hej bloggen!
Jeg skriver dette indlæg for at referer til mit sidste indlæg der blev skrevet, mht. til at jeg var tilbage på sporet! Deeeet var jeg så alligevel ikke helt, skolen, træning og en studietur + min 18 års fødselsdag tog meget af min tid! Mén, det er da ikke fordi jeg fuldstændig har glemt det hele, jeg savner at blogge og bruge mit kamera! Så jeg regner stadig med at holde bloggen kørende, men dog ikke så professionelt med indlæg hver dag. Det kommer, når jeg lige føler jeg har en lyst til det! Og det havde jeg så idag!

Jeg har jo oplevet super meget siden sidst, og jeg har også fået shoppet derefter! Og det er det der skal vises på bloggen nu! Mange af tingende er købt fra asos.com (min nye ynglings online shop!) og noget af det kommer fra Moss Copenhagen, hvilken jeg forresten anbefaler man lige kigger forbi og tjekker ud! De sidste par gange jeg har bestilt fra Moss Copenhagen, har jeg fået en lille ekstra gave med! Hvilket jeg synes tyder på super god service, og leveringstiden er også helt i top! Og priserne er noget vi S.U modtager godt kan være med på! Også er der også et par fødselsdags ting med på nedenstående billede!

Håber ellers i nyder søndagen, efter dettet indlæg tager jeg mig et varmt bad og på med en ansigtsmaske også står den ellers på serie hele dagen i form af pretty little liars. Senere iaften skal jeg ud og spise med et par skønne veninder!

Caio!
Kommentarer

Populære indlæg