Christmas!!!!

Tiden flyver afsted, tænk det allerede er juleaften imorgen og ferien er begyndt,gaverne er pakket ind og købt! Hint til mig selv, næste år køber jeg dem i god tid! 

Nå, men dagen idag skulle sjovt nok have stået på oprydning, meeeen vejret fortalte mig ligesom lidt at jeg bare skulle tage en chill og se gossip med sengen som kompanon, so i did! Og jeg nød det! 

Og imorgen står den på hygge med familien, god mad og ikke mindst de længe ventede julegaver, selvom man bliver voksen, bliver man aldrig træt af gaver med indpakningspapir selvfølgelig, er stadig et lille barn når det kommer til gaver, sidder allerede med lysten nu til bare at rende ud og flå gaveparpiret af dem alle sammen, meeeen jeg må vente nogen timer længere ligesom alle andre unger! fik dog stadig alligevel gave imorges, sidste dag i advent! Og i pakken gemte der sig en super fin halskæde, som i nok får at se imorgen i mit ooooutfiiit! 
Og har lavet fine negle til imorgen også! Også min nye baby! 

Hvis bare ens liv kunne være i harmoni med Serena og Blair, kunne bestemt godt bruge ekstra tøj og tjener, for heller ikke at sige en maasse penge som jeg ikke engang selv skulle tjene, dagdrømning er en grim ting... Kommentarer

Populære indlæg