its like a fucking diary...

And yes i t is....Jesus! Hvis der er noget der kan gå mig på, er det negativt ladet personer, som  man er tvunget til at være sammen med. Intet værrer! Hvorfor skal folk gå og være negative konstant? Tag en chill, seriøst? Der er ikke noget at sige til at der kommer en negativ stemning ud fra det... Alle har negative dage, havde jeg igår og har jeg idag. Men at konstant være det, kan jeg virkelig ikke sætte mig ind i, og når det så kommer til et punkt hvor brok, bitcheri og winening er det eneste der foregår, så tænker man bare af automatik "ssssshhhh"! arrrrrg! Hvor kan det gøre mig sur. Må hellere stoppe, inden jeg provokere for meget.

Ved ikke om jeg har fortalt at jeg har en projektopgave for i denne uge, om en artikel vi skulle skrive om uddannelser. Faktisk meget spændende, journalistik. Måske om man skulle overveje at være journalist? Vi har også hørt forskellige foredrag, faktisk ret opmærksomhedsvækkede, og rigtig godt!

Nå! Nok om skole. idag. Jeg har ikke lavet noget som helst, har sagt hej til min seng i godt og vel 2 1/2 time og det var det bedste hej længe! Og det var faktisk dét, pænt pinligt egentligt.

Der kommer updatet bllleder senere!


Kommentarer

Populære indlæg