Long weekend!

Hello ladies!
Jeg er en råden blogger og jeg ved det, men tiden har fanget mig her for tiden.
Men kan fortælle jer at weekenden startede jo i onsdags, og det fejrede mig og 2 søde piger + et par andre drenger! Hvilket var pisse hyggeligt, så vi tog i byen og fik så hatten passede. Eller jeg gjorde ihvertfald! Kom dog ikke så sent hjem igen. Og torsdag havde jeg bare stykke tømmermænd, men fik dog et spontant besøg af min bedsteveninde Amanda! Hvilket gjorde det lidt mere overskueligt at have det skidt!
Også har jeg ellers bare været igang med mit kreative afgangsprojekt, som jeg skal aflevere på mandag. Nerver og atter nerver! Og forresten så er det collager jeg laver, om forskellige fest kulture. Jeg har valgt landende Danmark, USA og Indien.
Også har jeg fået øjnene op for de populære New Balance sko, gotta have them!! Selvom alle har dem, bliver jeg nødt til at hoppe med på bølgen, for de er fucking fede! Selvom det er løbesko, og jeg ved det ikke er det jeg kommer til at bruge dem til hæhæ! Men ssssshh!

Håber i nyder lørdagens aften, tror jeg er begyndt at lide af kronisk hovedpine og kvalme! Æv hvor har jeg det ring lige nu!    

ps. Her er lidt billeder af mine seneste køb, dog ikke dem alle sammen da jeg også eller min mor har invisteret i noget nyt undertøj til mig, men det har jeg dog ikke tænkt mig at vise. Og billeder af Amandas og jeg løjer!

sneakers New Balance U410 Marineblå / Rød
Kom til moooooooar!

Mums! Det var lækker! 


Hun var træt! :-* 

Gele puder, til tynde hæle, som sandaler! Håber det en god invistering! 


Kald mig endelig kedelig! Farver er ikke min kop te! 

Olie til håret, krydser finger for at det virker! Har dog ikke prøvet det endnu! 

Min lidt gamle nye bluse! Går måske ikke så tit i den, som jeg havde regnet med at jeg ville! Ups! 


Kommentarer

Populære indlæg